Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:19:29 GMT

آثار شهید مطهری را محور وحدت حوزه و دانشگاه قرار بدهیم

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۷۲۷۵

آثار شهید مطهری را محور وحدت حوزه و دانشگاه قرار بدهیم

وزیر علوم با تاکید بر اینکه آثار شهید مطهری را می‌توانیم محور وحدت حوزه و دانشگاه قرار بدهیم، گفت: لازم است شاخصه های اصلی وحدت بین حوزه آثار شهید مطهری بازشناسیی شود تا در عرصه عمل نیز تجلی پیدا کند.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در مراسم نکوداشت مقام استاد که امروز در پژوهشکده علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد، با تاکید بر اینکه همزمانی روز استاد در ماه مبارک رمضان را باید به فال نیک بگیریم، گفت: همه اساتید، محققان، پژوهشگران و متفکران در دوران شیوع کرونا ویروس اهتمام و تلاش شبانه روزی برای عدم ایجاد وقفه در عرصه آموزش عالی داشتند و امروزه پس از گذشت بیش از یکسال از شیوع این ویروس ما شاهد تاثیرات این تلاش ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: امسال روز استاد، معلم و دانشمند با ماه مبارک رمضان و به ویژه شب های گرانقدر قدر عجین شده است. ما باید از امام علی (ع) به عنوان الگوی تمام عیار زندگی و اسوه اخلاق استفاده کنیم. در واقع صحبت از معلم به نوعی نشان از توجه به ویژگی های خلقت بشر است. 

وزیر علوم همچنین خاطرنشان کرد: معلمان وقتی به عنوان وارثان انبیاء و سردمداران هدایت تعریف می شوند. بر این اساس وظیفه خطیر و اثرگذاری ویژه آنها به عنوان پیشگامان آگاهی بشریت مورد توجه خاص باید قرار بگیرد.

دکتر غلامی تاکید کرد: در ایران ما روز خجسته با نام و یاد معلمی بزرگ به نام استاد شهید مطهری یاد شده است که شخصیتی فرزانه و دردشناس یاد شده است که تمامی آثار او بزرگ و گرانبهاست. امام بزرگوار ایشان را پاره تن خویش نامیدند و رهبری نیز  فرمودند شهید مطهری چشمه سیال و جوشانی بود که آثار او هم مثل یاد او زنده است.

وی تاکید کرد: از جمله ویژگی های ممتاز شهید مطهری دغدغه مندی نسبت به چالش های اجتماعی بود و به تعبیر خود او آثار و تلاش او نشانگر این است که در عرصه ای چالشی متوجه جوانان، دانشجویان و منافع ایران بود و حضور ایشان در دانشگاه تهران و تعامل سازنده  با دانشگاهیان می تواند نشانگر پیوند حوزه و دانشگاه باشد و لازم است شاخصه های آن بازشناسی شود تا در عمل تجلی پیدا کند.

وی افزود:توجه به سخنرانی های راهگشای شهید مطهری بیانگر مطالبات او در خصوص چالش های جامعه است. بخش های عمده ای از دانشگاه های ما که محورهای اصلی در عرصه تمدن سازی هستند می توانند از آثار شهید مطهری استفاده کنند.

وزیر علوم گفت: امسال در روز بزرگداشت شهید مطهری شاهد به ثمر نشستن آثاری ارزشمند در تداوم مسیر گفتمان آن شهید هستیم. و تقویت پشتوانه های معارف اسلامی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی هستیم. بر این اساس  اگر محورهای این مباحث و محورها مورد توجه قرار بگیرد و موجب مسئله مندی متناسب با نیازهای اجتماعی خواهد شد

وزیر علوم افزود: طرح ارتقای علوم انسانی ماموریتی بود که بر مبنای اسناد بالادستی از طرفی وزارت علوم، هیات امنا و سازمان برنامه به پژوهشگاه سپرده شده است که امروز شاهد به بار نشستن آن هستیم. از ویژگی های آن این است که با مشارکت بخشی سراسری موضوع مسئله یابی به صورت بخشی نخبگانی طراحی و اجرا شدند و جریان درون زا و بالنده در عرصه علوم انسانی کشور بدل گشته است.

به گفته وی؛ طرح فوق ناظر بر چالش های اجتماعی و با دیدگاه کاربردی طراحی شده است. در نتیجه گامی مهم در مسیر بومی سازی و تقویت جنبه های بومی برداشتیم که می تواند مبنای تمامی نهادهای برنامه ریزی و سیاست گذار باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير علوم روز معلم آثار شهید مطهری علوم انسانی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه کفت: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

امیر سرتیپ دوم خلیل آبادی  بهورزان را رکن اصلی شبکه‌های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه‌های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می‌دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی گفت: بهورزان از شریف‌ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس کنند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند